Facebook

Rok s Easytaskem

01.07.2014 | Jan Rybařík

Přesně před rokem byla spuštěna beta verze outsourcingového portálu Easytask. Za rok přibylo spoustu vylepšení a pozitivních změn.

Když jsme v květnu roku 2013 začínali programovat Easytask.cz pro brněnskou společnost EF1, netušili jsme, že během jednoho roku získá takovou oblibu – 2877 registrovaných uživatelů a více než 1 300 kvalitních dodavatelů.  Dále bylo přes portál Easytask realizováno již 687 poptávek. Myslím, že je to povedený výsledek.

Vzhledem k tomu, že veškerý vývoj Easytasku verzujeme pomocí systému Git, můžeme snadno prozkoumat veškerou historii projektu.

Jaký byl začátek?

Beta-verze spuštěná 1. 7. 2013 měla základní funkce. Registrovaní uživatelé mohli přidávat poptávky a najímat dodavatele. Případně se dodavateli sami stávat. V beta-verzi byly přítomné uživatelské zprávy a různé e-mailové notifikace.

Bez mobilů to nepůjde

V dnešní době jsou verze pro mobilní telefony a tablety již samozřejmostí. Easytask nemohl zůstat pozadu. Uživatelská část portálu využívá Twitter Bootstrap, přidání responzivního provedení proto nebylo nikterak obtížné. V současnosti jsou všechny podstránky Easytasku responzivní.

Rutinní práce

Během roku bylo samozřejmě nutné provádět různé údržbářské práce. Vylepšovat, ladit a odstraňovat chyby. Díky skvělé technické podpoře, která sbírala podněty od uživatelů, se vše podařilo vyřešit ku prospěchu vývoje portálu. Drobné práce se týkaly především úprav mailových upozornění, vylepšení reportingu najatých uživatelů nebo přidávání dalších informačních stránek.

Rychlé objednávky služeb

Velkou změnou, jež se za poslední dobu vývoje udála, je bezesporu vytvoření balíčků služeb.  Tato sekce slouží pro rychlé objednání konkrétní služby u konkrétního dodavatele. Jako příklad nám může posloužit Korektura webových stránek. V seznamu balíčků si tuto položku vyberete a během pár kliknutí si ji objednáte. Dodavatel na objednávce může začít okamžitě pracovat. O veškerém dění jste ihned informováni prostřednictvím interních zpráv a e-mailu.



Rok s Easytaskem byl pro nás velkou výzvou a zároveň zkušeností. I nadále budeme připravovat nové funkce a vylepšení. A za rok uvidíme:-)

Pokud jste Easytask ještě nevyzkoušeli, pak jej určitě zkuste ještě dnes. Ať už hledáte letní brigádu, jednorázovou zakázku nebo nové dodavatele, Easytask je tu pro Vás.

 

Easytask.cz - Nejjednodušší cesta k marketingovým a administrativním službám.

« Všechny články

Komenáře

Vložit komentář