Facebook

Webové aplikace Vám ušetří čas

11.03.2013 | Jan Rybařík

Na webu se každodenně setkáte s množstvím různých webových stránek, mikrostránek nebo aplikací. Internet nabízí široké spektrum programů, které můžete pro Vaše úkoly zcela zdarma využívat a usnadnit si práci. Rozdělím webové aplikace na existující řešení a řešení na míru.
 

Existující řešení

Velmi známé jsou aplikace společnosti Google.  V Google Docs můžete psát dokumenty a snadno je sdílet s Vašimi kolegy nebo přáteli. Další zajímavou službou pro sdílení je Dropbox, který přišel se sdílením Vašich souborů do všech zařízení (PC, Notebook, mobil) ještě dříve než samotný Google se svým Google Drive.

Myslím, že není třeba představovat další aplikace v podobě on-line mailových klientů, které zná snad každý dnešní uživatel internetu. V dnešních klientech naleznete funkce pro filtrování mailů, přidávání štítků a mnoho dalších funkcí, které jsou standardem v programech pro stolní počítače.

 

 

Webové aplikace na míru

V situaci, kdy na internetu nenaleznete tu pravou aplikaci pro lepší chod Vašeho podnikání, je na místě trocha matematiky.
 

Uveďme příklad, kdy provozovatel e-shopu musí denně ručně vyplnit několik desítek složenek nebo štítků na balíky.
 

Tato činnost mu může trvat např. hodinu denně.  Co kdyby vyplňování zařídila chytrá webová aplikace, která umí vzít data o zákaznících a automaticky je vložit na všechny Vaše tiskoviny. Po vložení by Vám stačilo jen vše vytisknout. Dejme tomu, že Vám touto činností aplikace ušetřila 30 minut denně – téměř 8 dní ročně. Náklady na vytvoření takové aplikace se pohybují v řádu tisíců korun. Jedná se o jednorázovou investici, neboť aplikace bude Vaše a budete ji moci využívat několik let.

Je lepší užívat si 8 dní dovolené nebo stále vyplňovat složenky? :-)
 

 

Naše aplikace

Onemark.cz se specializuje na tvorbu webových aplikací v Nette framework, které Vám přinesou maximální zjednodušení Vašich podnikatelských činností. Vyvinuli jsme již mnoho aplikací, mezi nimiž naleznete:
 

CMS – Content Management systém

Aplikace na podporu běžeckých závodů

  • Měření času závodníků
  • Tisk výsledkových listin a diplomů

Systém na správu reklamací

  • Snadná správa a vyřizování reklamací
  • Filtrování reklamací, export pro MS Excel
  • www.podpora-alarmy.cz

Aplikace na tisk složenek a štítků

Online třídní knihy

  • Aplikace vyvinutá pro JPH software jako doplněk k desktopvé aplikaci Klasifikace
  • Správa studentů, třídních knih a známek pomocí webového rozhraní dostupného o pro mobilní zařízení

Šetřete čas s námi. Rádi Vám vytvoříme webovou aplikaci přímo pro Vaše podnikání. Zeptejte se nás, jaké řešení pro Vás bude nejlepší. Poradíme Vám a navrhneme společný postup pro Vaše online podnikání.

« Všechny články

Komenáře

Vložit komentář